Известие

Collapse
No announcement yet.

Режим на климатроника - Въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По принцип да трябва да се включва периодично, понеже в инсталацията при някой съединения има гумени уплътнения, които когато не работи климатика се запичат. Затова повечето ремонти по климатика са след зимата.
    FIAT Punto 1,9 JTD
    EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщение
      По принцип да трябва да се включва периодично, понеже в инсталацията при някой съединения има гумени уплътнения, които когато не работи климатика се запичат. Затова повечето ремонти по климатика са след зимата.
      Вярно е ! И на мен като ходих за пълнене на климатика ми казаха същото !!!
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Ами аз се занимавам с хладилна и климатична техника, та затова го знам
        FIAT Punto 1,9 JTD
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
          Вярно е ! И на мен като ходих за пълнене на климатика ми казаха същото !!!
          И по принцип въпросното допълване е точно заради тези уплътнения, защото иначе климатика е херметична инсталация и фреонът не би трябвало да намалява.
          FIAT Punto 1,9 JTD
          sigpic

Comment

врътката на чистачките работи само когато те са на прекъсващ режим, с нея регулираш честотата на включването им-

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
              Това ми стана ясно.Но как да го направя да духа навсякъде.
              Не може да е баш навсякъде, но има едно копче вдясно с едни стрелки наляво и надясно. Като го разцъкаш, независимо в коя от двете посоки, на картинката със седналото човече ти показва къде духа. На основния екран картинката е много малка, но ако отидеш на "КЛИМА", ще видиш картинката на цял екран. От комбинираните варианти има следните опции:

1. Да духа на краката + фронтално;
              2. Да духа на краката + на стъклата.

За съжаление, няма опция да ти духа там, където е най-хубаво, ама ... няма пълно щастие
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
              X